Startsidan Produkter Om oss Återförsäljare Kontakt Köpvillkor GidRapid.se

Språk:
Engelska

Franska

Italienska

Ryska

Spanska

Tyska

SvenskaKommer
snart:


Danska

Finska

Grekiska

Indonesiska

Isländska

Nederländska
(Holländska)


Polska

Portugisiska

Turkiska


GidRapid-liten-logo

GidRapid är ett företag i Göteborg som erbjuder snabbguider och lathundar för att personer snabbt ska kunna lära sig ett nytt språk. Guiderna är laminerade A4-blad där de viktigaste orden och uttrycken presenteras på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Studenten får snabbt och enkelt tillgång till ett grundläggande ordförråd och kan enkelt navigera runt i innehållet.
Läs gärna mer om våra produkter.

Företaget startades av Daniel Eriksson - en språkintresserad entreprenör från Göteborg.
"Idén till produkterna fick jag då jag var i Moskva och studerade ryska samt undervisade i svenska. Jag har länge varit intresserad av studieteknik och använt mig mycket av lathundar och sammanfattningar i mina studier. Med rätt verktyg blir studierna enklare och mindre tidskrävande och det är lättare att få bra betyg."

Namnet GidRapid kommer från det franska uttrycket för "snabbguide": guide rapide, som uttalas: gid rapid.

Företaget startades i inkubatorn Framtidens Företag på Viktoriagatan i Göteborg. Framtidens Företag är en företagsinkubator som ger nya tillväxtföretag affärsstöd i form av utbildningar, rådgivning, omfattande nätverk samt centrala kontorslokaler. Föreningen finansieras bland annat av Västra Götalandsregionen och Göteborgs Universitet.

Partners


wizmobi
GidRapid-produkbild
Startsidan - Produkter - Om oss - Återförsäljare - Kontakt
©GidRapid 2008 | Viktoriagatan 19, 411 25 Göteborg - Tel: +46 (0)733 90 89 10 - Fax: +46 (0)31 13 69 11 - Email: info@gidrapid.se